Η εταιρία μας E-DJ αναλαμβάνει την επισκευή μηχανημάτων επαγγελματικού ήχου και φωτισμού ανεξερτήτως από το που έχουν αγοραστεί.


Το κόστος επισκευής μίας βλάβης δεν μπορεί να εκτιμηθεί χωρίς να έχει ελεγχθεί το μηχάνημα από τεχνικό για να μπορέσει να υπολογίσει τον χρόνο που θα χρειαστεί και το κόστος των ανταλλακτικών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Ο έλεγχος αυτός έχει ελάχιστο κόστος  25€ και συμψηφίζεται με το ολικό κόστος της επισκευής.

  1.      Το προς επισκευή μηχάνημα παραδίδεται στην έδρα της εταιρείας (Μαξιμου Γρεκου 42 Αρτα 47100) με τα μεταφορικά έξοδα πληρωμένα. Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρεία δεν υποχρεούται να παραλάβει το μηχάνημα, ούτε να ενημερώσει σχετικά τον αποστολέα.
  2.       Η ελάχιστη χρέωση ελέγχου μηχανήματος εκτός εγγύησης είναι 25€ και το ποσό αυτό προκαταβάλλεται σε τραπεζικό λογαριασμό ή κατά την παράδοση του μηχανήματος στην εταιρεία. Αφού καταθέσετε τα χρήματα, ενημερώστε σχετικά την εταιρεία, είτε τηλεφωνικώς στο 2681302367, είτε μεσω email στο service@e-dj.gr .
  3.      Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά τη μεταφορά των εμπορευμάτων. Η ασφαλής συσκευασία των εμπορευμάτων είναι ευθύνη του πελάτη.
  4.       Το τμήμα του service θα προβεί στον απαραιτητο ελεγχο της συσκευης και θα σας κανει γνωστο το ποσο που θα απαιτηθει για την επεισκευη της συσκευης .
  5.      Εάν δεν επιθυμείτε την επισκευή του μηχανήματος, αυτό θα επιστρέφεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από την εταιρεία. Τα 25€ δεν επιστρέφονται και χρεώνονται για τον έλεγχο και χρόνο που δαπανήθηκε.
  6.      Σε περίπτωση επισκευής μηχανήματος, που εκτέθηκε σε υγρασία ή υγρά δεν δίνεται καμία μελλοντική εγγύηση.
  7.       Μηχάνημα, που έχει παραληφθεί από την εταιρεία μας, θα δίνεται για ανακύκλωση, χωρίς καμία υποχρέωση ειδοποίησης γραπτής ή τηλεφωνικής από την εταιρεία μας, μετά την παρέλευση έξι (6) μηνών από την ημερομηνία παράδοσης του στο service (παρέχοντος δια της παρούσης σχετική ανέκκλητη εξουσιοδότηση προς την Εταιρεία). 
  8.      Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια δεδομένων, κατά την διάρκεια της επισκευής και δεν υποχρεούται για την ανάκτησή τους.
  9.      Τα επισκευασμένα μηχανήματα εξοφλούνται με τραπεζική κατάθεση πριν την αποστολή ή μετρητοίς κατά την παραλαβή τους.Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.


Κατηγορίες

Προσφορές

Κατασκευαστές