ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  •          ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Περιφερειακή Οδός 67 , ΑΡΤΑ

  •          MΕ ACS-SPEEDEX-Γενική ταχυδρομική Courier

Επιλέξτε μια εκ των SpeedexCourier , ACSCourier και Γενική ταχυδρομική για να παραλάβετε τα προιόντα που αγοράσατε σε 24 με 72 ώρες στον χώρο σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας το οποίο περιέχει τον αριθμό φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκετελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας τον αριθμό αυτό στο πεδίο "αναζήτηση αποστολής" που βρίσκεται στο website της SPEEDEX http://www.speedex.gr/ ειτε της ACSCourier https://www.acscourier.net/el/home είτε της Γενικής ταχυδρομικής https://www.taxydromiki.com/  μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. 

  1.      Για αγορές  κάτω των 299 €,  το κόστος αποστολής ξεκινά απο 3 €,  εκτός των βαρέων προιόντων *
  2.      Για αγορές άνω των 299 € η αποστολή είναι δωρεάν για προιόντα μέχρι 5  κιλά 

Για παραγγελίες με αντικαταβολή,  μέχρι 299 € υπάρχει χρέωση 3 €.Για παραγγελιες ανω των 499€ η πληρωμη γινεται με τραπεζικη καταθεση και τα μεταφορικα ειναι δωρεαν. Επειδή οι αντικαταβολές αυξάνουν το κόστος για όλους καλό είναι να προτιμούνται άλλοι τρόποι πληρωμής όπου είναι εφικτό.

* Για παραγγελίες με βαριά προιόντα (μεγάλα ηχεία, πλήκτρα, , κονσόλες, ηχεία PA κλπ) η χρέωση γίνεται κατόπιν συνεννόησης

 

  •           ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Οι μεγάλες και ογκώδεις παραγγελίες - άνω των 10 κιλών - θα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής μας και θα φυλάσσονται στην πλησιέστερη αποθήκη της μεταφορικής εταιρίας, απ΄ όπου και θα παραλαμβάνονται από τον αγοραστή.Η μεταφόρτωση σε περιοχή περα των μεγάλων αστικών κέντρων ενδέχεται να σας επιβαρύνει με επιπλέον 5 ευρώ

Αποστολή με αντικαταβολή για μεγάλα δέματα πάνω απο 10 κιλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί τα προϊόντα αποστέλλονται με φορτηγά και εταιρίες μεταφορικών οπου δεν αναλαμβάνουν πληρωμή με αντικαταβολή.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας επικοινωνούμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε ότι έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας ή να κανονίσουμε την αποστολή για κάποια άλλη ημέρα που θα σας εξυπηρετεί ενδεχομένως περισσότερο, επικοινωνούμε  επίσης μαζί σας στην περίπτωση που έχουμε ελλείπεις πληροφορίες από εσάς και πρέπει να συμπληρώσουμε σωστά την καρτέλα σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας καθυστερεί να φτάσει σε εσάς παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

  •           Σε περίπτωση που το προϊόν είναι "διαθέσιμο" τότε ο χρόνος παράδοσης κυμένεται απο 1-3 εργάσιμες ημέρες.
  •           Σε περίπτωση που το προϊόν είναι "κατοπιν παραγγελίας" τότε επικοινωνήστε τηλεφωνικά για διευκρινίσεις σχετικά με το χρόνο παράδοσης. 

Κατηγορίες

Προσφορές

Κατασκευαστές